JOGFENNTARTÁS

A mybasics.hu weboldal dr. Tóth-Marton Lilla szellemi terméke. A mybasics.hu domain dr. Tóth-Marton Lilla tulajdona. A weboldal tartamának másolása, felhasználása, annak változatlan, vagy nagyrészt azonos tartalmának mind szöveges, mind képi átvétele a tulajdonos külön írásos hozzájárulása nélkül tilos és díjköteles. A honlapon található termékadatok, termékleírások és termékfotók kizárólag felhasználói jog birtokában használhatóak fel és jeleníthetőek meg más honlapon.
Amennyiben az a mybasics.hu weboldalon található adatokat harmadik személy honlapján bizonyíthatóan azonos formában észleljük, kötbérigényünket érvényesítjük.
Harmadik személy a honlap tartalmának másolásával, átvételével és saját honlapján történő megjelenítésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja kötbérfizetési kötelezettségét, miszerint másolt bekezdésenként 1000 EUR kötbér fizetésére köteles. A jogosulatlan felhasználó elfogadja továbbá azt is, hogy a bizonyításhoz közjegyzői tanúsítás alkalmazása esetén a tanúsítás megléte önmagában bizonyítja a másolás tényét.